Anterioara Urmatoarea
photo 3

Punem afacerea dvs. in cea mai buna lumina!

Realizam fotografii profesionale care va ajuta sa creati o imagine impecabila pentru firma dvs.

photo 2

Fotografii arhitecturale de exterior si interior

O combinatie inspirata de lumini si umbre care scot in evidenta unicitatea locatiei fotografiate. Pentru hoteluri, restaurante, proprietati oferite spre vanzare de agentiile imobiliare, etc.

photo 1

Fotografie culinara (food photography)

Pentru baruri, restaurante, hoteluri: un mod atractiv de prezentare a meniului in site-ul web, blog-uri sau materialele tiparite.

photo 2

Sedinte foto la sediul clientilor cu studio foto mobil

Pentru a obtine imagini de calitate realizate chiar la sediul clientilor nostri, ne deplasam cu un mini-studio foto mobil dotat cu toate echipamentele necesare.

photo 2

Fotografii de detaliu si macro

Obiectele de mici dimensiuni si detaliile cele mai fine ale unui produs pot fi scoase in evidenta prin macro-fotografii la rezolutii foarte mari.

photo 2

Compozitii si aranjamente cu stil

Ne ocupam de toate detaliile unei fotografii: decoruri, accesorii si aranjarea lor pentru a realiza o fotografie memorabila.

photo 2

Pret corect si avantajos!

Va oferim un pret in functie de numarul de fotografii de care aveti nevoie sau pe sedinta foto. Oferim reduceri substantiale de pana la 25% din valoarea comenzii pentru toti clientii noi. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Oferta speciala de fotografie pentru locatii (zona Cluj-Napoca)

O fotografie de interior poate sa influenteze decisiv - in bine sau in rau - opinia celor care vad oferta dvs. de cazare, inchiriere sau vanzare. O fotografie corect realizata este cea care va poate aduce oaspeti sau  cumparatori noi, pe cand o fotografie prost realizata poate sa-i faca pe multi sa aleaga o alta destinatie din zona dvs.

In acest moment, foarte multi vizitatori cauta ofertele de cazare pe site-uri specializate unde pot sa faca comparatii rapide intre toate unitatile de cazare dintr-o anumita zona. In aceste conditii, fotografiile locatiei dvs. sunt unul dintre cele mai importante "arme" care sa va ofere un avantaj fata de ceilalti ofertanti.

O fotografie poate sa transforme o locatie comuna intr-una deosebit de atractiva si placuta pentru potentialii vizitatori, poate reflecta intocmai aspectul frumos al unui spatiu sau, din contra, poate transforma ambianta placuta a hotelului sau pensiunii dvs. intr-una obscura si neatractiva.

In care dintre aceste locatii ati vrea sa va cazati?

  sau 

 

Pentru cei care au nevoie de fotografii comerciale de cea mai buna calitate pentru o locatie imobiliara (hotel, pensiune, restaurant, imobil de vanzare sau inchiriere, magazin, sala de fitness, bar, etc) am creat un set de oferte speciale la preturi avantajoase. 

Consultati oferta speciala din continuarea acestei pagini! Contactati-ne pentru a discuta cu dvs. si pentru a va putea trimite cea mai buna oferta de pret!

Ce echipamente foto sunt necesare pentru fotografia de interior?

Pentru o fotografie reusita a spatiilor interioare sau exterioare de cele mai multe ori nu este suficient doar un aparat foto (fie el simplu sau chiar DSLR) ci este nevoie de o serie de echipamente foto mai putin obisnuite si care nu se afla in dotarea oricarui fotograf. Multi dintre fotografii de nunti nu dispun de  aceste echipamente care sunt specifice acestui tip de fotografie de interioare. De asemenea, experienta fotografului este foarte importanta si de cele mai multe ori este bine sa se afle in preajma si un decorator interior care sa ajute la crearea unei ambiante perfecte care sa fie apoi surprinsa in cadrele realizate.

Echipamente pentru fotografia de interior - la locatie

Noi dispunem de obiective foto supra-angulare care vor face posibila fotografierea cu usurinta chiar si a interioarelor de mici dimensiuni. Aceste obiective "adauga" spatiu camerei, dau impresia ca este de fapt mai mare decat in realitate si reusesc sa cuprinda mult mai multe detalii decat ar reusi un obiectiv normal.

De asemenea, de multe ori este nevoie sa folosim mai multe surse de iluminare pentru a uniformiza luminozitatea diferitelor zone fotografiate (umbrele de difuzie / reflexie, softbox-uri, blende de difuzie). Acestea trebuie sa fie declansate simultan si lumina furnizata de ele sa fie adaptata la temperatura de culoare a sursei principale de lumina din locatia fotografiata (lumina solara sau cea furnizata de sistemul de iluminare al camerei/locatiei respective). Pentru aceasta folosim blitz-uri de studio mobil, modificatori de temperatura de culoare, stative, declansatoare wireless de blitz-uri.

Iata oferta noastra de pret pentru aceste servicii foto (valabila pana la sfarsitul anului). Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de orice alte informatii:

Pachet 15 fotografii + 5 GRATIS (toate costurile incluse*): 50 EURO

Servicii incluse:

 • executarea si livrarea a 20 fotografii digitale editate profesional,  salvate la rezolutie maxima pentru print (banere / reclame / flyere / cataloage / mape de prezentare) si optimizate pentru web (redimensionate si optimizate pentru afisarea pe site-uri)
   
 • retusarea fotografiilor pentru eliminarea anumitor defectiunil imperfectiuni ale peretilor sau obiectelor aflate in cadru
   
 • deplasarea la locatia clientului si instalarea echipamentelor foto (*)
   
 • livrarea fotografiilor pe suport CD / DVD sau download online
   
 • GRATIS: consiliere pentru aranjarea locatiei si pregatirea pentru fotografiere (asiguram decorator)

Pachet 35 fotografii + 10 GRATIS (toate costurile incluse*): 120 EURO

Servicii incluse:

 • executarea si livrarea a 45 fotografii digitale editate profesional, salvate la rezolutie maxima pentru print (banere / reclame / flyere / cataloage / mape de prezentare) si optimizate pentru web (redimensionate si optimizate pentru afisarea pe site-uri)
   
 • retusarea fotografiilor pentru eliminarea anumitor defectiuni, imperfectiuni ale peretilor sau obiectelor aflate in cadru
   
 • livrarea fotografiilor pe suport CD / DVD sau prin download online
   
 • deplasarea la locatia clientului si instalarea echipamentelor foto (*)
   
 • GRATIS: consiliere pentru aranjarea locatiei si pregatirea pentru fotografiere (asiguram decorator)

Oferta generala pentru fotografia de interior/exterior:

Daca niciuna dintre pachetele speciale de mai sus nu vi se potriveste si doriti un numar mai mic de fotografii, va putem oferi acest serviciu dupa urmatorul plan tarifar:

3,50 EURO / fotografie + taxa de deplasare si instalare studio mobil 25 EURO** / sedinta foto

Pretul Include:

 • executarea si editarea profesionala a fotografiilor pentru print si web
 • retusarea fotografiilor pentru eliminarea imperfectiunilor camerei/cladirii 
 • livrarea fotografiilor pe CD sau prin transfer online

Note:

* Costurile incluse acopera deplasarea noastra la sediul clientului in Cluj Napoca sau pe o raza de 25 Km de Cluj Napoca, precum si instalarea studioului mobil. Clientul trebuie sa asigure accesul la o sursa de curent de 220 V pentru alimentarea blitz-urilor de studio.

** Pret valabil pentru locatii aflate pe raza mun. CLuj Napoca sau la max. 25 Km departare. Pentru locatii aflate la distante mai mari de 25 Km de Cluj Napoca va rugam sa ne contactati pentru a discuta conditiile de pret in care putem sa facem deplasarea la locatia dumneavoastra.

Pentru a vizualiza exemple de fotografii de interior/exterior realizate de noi consultati pagina Portofoliu fotografii de interior/exterior

 

Fotografii de produs

Pentru ca produsele dvs. sa arate in cataloagele de prezentare si in site-ul web partea lor cea mai buna!

Fotografii de interior

Pentru fotografii de interior de calitate e nevoie de mai mult decat o simpla apasare pe declansator!

Fotografii pentru reclame

Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte! Incepeti cu o fotografie de calitate si restul va fi mult mai usor.

corporate, PR & Evenimente

Portrete, imagini de la lansari de produse, conferinte sau alte evenimente de PR ale companiei dvs.

Dintre proiectele noastre recente

Iata cateva dintre proiectele fotografice la care am lucrat recent: