Anterioara Urmatoarea
photo 3

Punem afacerea dvs. in cea mai buna lumina!

Realizam fotografii profesionale care va ajuta sa creati o imagine impecabila pentru firma dvs.

photo 2

Fotografii arhitecturale de exterior si interior

O combinatie inspirata de lumini si umbre care scot in evidenta unicitatea locatiei fotografiate. Pentru hoteluri, restaurante, proprietati oferite spre vanzare de agentiile imobiliare, etc.

photo 1

Fotografie culinara (food photography)

Pentru baruri, restaurante, hoteluri: un mod atractiv de prezentare a meniului in site-ul web, blog-uri sau materialele tiparite.

photo 2

Sedinte foto la sediul clientilor cu studio foto mobil

Pentru a obtine imagini de calitate realizate chiar la sediul clientilor nostri, ne deplasam cu un mini-studio foto mobil dotat cu toate echipamentele necesare.

photo 2

Fotografii de detaliu si macro

Obiectele de mici dimensiuni si detaliile cele mai fine ale unui produs pot fi scoase in evidenta prin macro-fotografii la rezolutii foarte mari.

photo 2

Compozitii si aranjamente cu stil

Ne ocupam de toate detaliile unei fotografii: decoruri, accesorii si aranjarea lor pentru a realiza o fotografie memorabila.

photo 2

Pret corect si avantajos!

Va oferim un pret in functie de numarul de fotografii de care aveti nevoie sau pe sedinta foto. Oferim reduceri substantiale de pana la 25% din valoarea comenzii pentru toti clientii noi. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Tipuri de servicii oferite

 

 

Pentru toate aceste servicii enumerate in lista alaturata, va oferim suportul nostru pentru a le adapta la nevoile dvs si pentru a va usura munca. In functie de specificul situatiei, putem sa va oferim suplimentar:

1. Prelucrarea imaginilor pentru web

Pentru cei care au nevoie de imagini reprezentative pe care sa le publice in site-urile web. Fotografiile se livreaza la dimensiunea dorita de client, optimizate pentru afisarea pe ecranul calculatoarelor (dimensiune redusa a fisierului, calitate optima a imaginii pentru o incarcare rapida). Utilizare: pentru site-uri web, site-uri de comert electronic, site-uri de prezentare, campanii internet marketing, reclame online, blog-uri, etc

2. Prelucrare imagini pentru print

Fotografiile se livreaza la calitatea necesara pentru tiparirea in cataloage de prezentare, publicitate in presa, felicitari, ambalaje, etc. La cerere putem livra fotografiile pregatite special pentru print.

3. Descarcarea imaginilor direct de pe internet

Fotografiile dvs. pot fi descarcate in format electronic prin accesarea contului dvs. de client de pe site-ul nostru. Dupa finalizarea prelucrarii imaginilor, va vom trimite un link de download prin care puteti sa intrati in posesia imaginilor, descarcandu-le direct in calculatorul dvs.

5. Studio foto mobil

La cerere, ne deplasam la sediul clientilor pentru a fotografia produse de dimensiuni medii si mari sau pentru a realiza fotografii arhitecturale. Studioul nostru mobil dispune de toate elementele necesare efectuarii unor fotografii de calitate. Avem nevoie doar de o sursa de curent de 220V pentru a alimenta blitz-urile de studio si de un spatiu suficient de mare pentru amplasarea obiectelor ce urmeaza a fi fotografiate si a standurilor de lumini.

Fotografii de produs

Pentru ca produsele dvs. sa arate in cataloagele de prezentare si in site-ul web partea lor cea mai buna!

Fotografii de interior

Pentru fotografii de interior de calitate e nevoie de mai mult decat o simpla apasare pe declansator!

Fotografii pentru reclame

Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte! Incepeti cu o fotografie de calitate si restul va fi mult mai usor.

corporate, PR & Evenimente

Portrete, imagini de la lansari de produse, conferinte sau alte evenimente de PR ale companiei dvs.

Dintre proiectele noastre recente

Iata cateva dintre proiectele fotografice la care am lucrat recent: