Fotografie de produs

Imaginile pe care le realizam sunt adaptate cerintelor dumneavoastra. Fie ca aveti nevoie de fotografii profesionale pentru utilizarea in site-uri web si cataloage on-line, fie ca doriti sa le folositi pentru realizarea unor materiale tiparite (de ex. cataloage sau materiale promotionale), noi vi le putem livra la dimensiunile si calitatea maxima de care este nevoie pentru respectiva utilizare.

Obiectivele fotografiei de produs

Scopul nostru este sa realizam intotdeauna fotografii de produs care sunt atat informative, cat si atractive, pentru a scoate in evidenta acele caracteristici ale produsului care il fac dezirabil pentru potentialii dvs. clienti.

De obicei realizam fotografiile de produs in studioul propriu, insa la nevoie putem sa le realizam si direct la locatia clientilor nostri (in unitatea de productie, studioul sau sediul firmei lor), pentru ca ne putem deplasa la sediul clientilor cu un studio foto mobil.

Preturi si oferte de pret pentru fotografia de produs

Deoarece pretul realizarii fotografiilor de produse este influentat de o multitudine de factori, este important sa ne faceti cunoscute mai intai datele referitoare la proiectul de fotografie dorit, iar noi va vom trimite o oferta ferma de pret adaptata tipului de lucrare care trebuie efectuata. Retineti ca o lucrare de calitate presupune o pregatire corespunzatoare a decorului, o anumita aranjare a produselor, alegerea atenta a surselor de lumina si accesoriilor foto si, nu in ultimul rand, o metodologie de lucru care sa ofere posibilitatea reproducerii rezultatelor obtinute ori de cate ori este nevoie.