Fotografie culinara (fotografie food)

Acest serviciu se adreseaza restaurantelor, cafenelelor, firmelor de catering, cofetarilor sau bucatarilor care au nevoie de fotografii culinare sugestive si atractive. 

Va oferim exact imaginile pe care le doriti, realizate chiar in locatia dumneavoastra, in propria dumneavoastra bucatarie, sala de mese sau sufragerie - ceea ce va ofera posibilitatea de a controla modul in care sunt prezentate preparatele. Executam atat fotografii culinare pentru produsele finite, cat si fotografii din timpul prepararii acestora, pentru a putea documenta o anumita reteta sau mod de preparare.
 
Daca aveti nevoie de fotografii culinare de calitate pentru meniuri, broșuri, blog-uri sau site-uri web, imaginile noastre va vor ajuta sa va puneti in valoare serviciile si sa va dezvoltati afacerea. 
 
Cu ocazia sedintelor dedicate fotografiei de interior pentru hoteluri, baruri, restaurante, putem organiza si sesiuni de fotografie culinara (food photography) in cadrul aceleiasi vizite. 
  
Imaginile pe care vi le oferim pot fi procesate si imbunatatite pentru a se obtine calitatea optima necesara tiparirii sau utilizarii in site-uri web.
 
Fotografiile culinare reusite vand atat mancarea, cat si placerea de a savura, experienta unei mese reusite.
Dati un impuls benefic afacerii dumneavoastra prezentand-o in cea mai buna forma!