Filmari HD si realizare clipuri comerciale

In completarea serviciilor de fotografie comerciala, va putem oferi si servicii de productie video. Realizam spoturi publicitare, filmarea unor evenimente complete sau doar surprinderea unor instantanee din activitatea dvs. pentru a le combina apoi intr-un clip video de promovare.

In ultima vreme, tot mai multe companii apeleaza la site-urile de socializare si de online media pentru a-si promova serviciile, produsele, sau chiar pentru a-si atrage noi colaboratori sau angajati. Noi va putem ajuta in realizarea acestor clipuri video si va oferim consiliere de specialitate pentru folosirea acestora in diversele medii online (video sharing, etc)

Accesorii audio-video pentru filmare HD

Pentru realizarea clipurilor video dispunem de camere digitale cu filmare Full-HD. Totusi, pentru o filmare reusita nu este suficienta o singura camera video si de multe ori este nevoie de accesorii audio si video care sa imbunatateasca performantele camerei si sa ajute la obtinerea unui sunet mai curat si a unei iluminari de calitate: microfoane speciale pentru interviuri sau pentru inregistrarea sunetului in medii zgomotoase, surse de lumina continua de mare putere pentru a asigura calitatea ireprosabila a materialelor filmate.

La final, prelucram si editam materialele filmate pentru a realiza un clip video de prezentare adaptat nevoilor dvs. cu ajutorul programelor software specializate de editare video. Iata cateva dintre accesoriile pe care le folosim noi:

 

 

Preț realizare clipuri video de prezentare

Acest serviciu se tarifeaza in general in functie de lungimea clipului video final. Pentru un clip video standard de 3-5 minute tarifele variaza intre 50 si 100 Eur pe minut, pret care include toate operatiunile necesare: deplasare la sediul clientului, instalarea aparaturii si aranjarea decorurilor, filmarea si procesarea video ulterioara a clipului.

Pret filmari evenimente

Pentru filmari mai lungi, preturile sunt negociabile si vor fi stabilite de comun acord cu dvs. inainte de a incepe lucrul la proiectul video. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

Clipuri video realizate recent