Fotografie pentru reclame

Fotografiile pentru reclame incearca sa creeze o imagine favorabila pentru un produs sau un serviciu in mintea consumatorilor. Aceste imagini au scopul de a asocia produsul sau serviciul respectiv cu anumite stiluri de viata sau valori si urmaresc (in termeni de marketing) parcurgerea urmatoarelor faze:

  1. sa aduca in atentia publica si sa mareasca gradul de constientizare al consumatorilor despre produs/serviciu
  2. sa converteasca aceasta constientizare in familiarizare
  3. sa utilizeze familiarizarea consumatorilor pentru a influenta comportamentul lor de cumparare

In cadrul proiectelor de publicitate mai mari, fotografiile pentru reclame sunt produse de obicei in colaborare cu o agentie de publicitate care a lucrat la campania de publicitate pentru firma sau produsul dvs. Daca nu ati apelat la o agentie de publicitate si nu aveti foarte bine conturata in minte imaginea de care aveti nevoie, poate ca ar fi bine sa apelati la un specialist in marketing sau advertising, sau de ce nu, sa incercati dvs. sa gasiti conceptul pentru o imagine sau o succesiune de imagini care sa aiba capacitatea de a satisface cele 3 conditii de mai sus.

Fotografie pentru reclama la vinul Bauer - productie

Noi ne punem la dispozitia dvs. cunostintele in domeniul foto, echipamentele si experienta in realizarea acestor tipuri de imagini, insa pentru a obtine cele mai bune rezultate dintr-o fotografie de reclama, este nevoie de acel "ceva" in plus. La cerere, putem sa va oferim si acest tip de consiliere de specialitate din partea unui specialist in marketing in cadul sedintei foto pentru reclame. Este suficient doar sa ne contactati si sa ne spuneti ce anume aveti nevoie in materie de fotografie pentru reclame.