Fotografii de tip macro

Fotografiile de tip macro sunt o categorie aparte de fotografii. Acestea reusesc sa surprinda detalii foarte fine ale obiectelor fotografiate, chiar si daca obiectele sau produsele respective sunt de mici dimensiuni si ochiul uman nu poate sa le vada in mod obisnuit.

Aceste imagini deschid poarta spre o noua lume, plina de detalii surprinzatoare si oportunitati creative pentru cei care doresc sa le foloseasca (de ex. in campanii publicitare, alte forme de prezentare).

Fotografiile de tip macro reusesc sa capteze imagini de detaliu ale unor obiecte care pot sa aiba uneori doar cativa milimetri, iar datorita echipamentelor cu care au fost realizate, ele pot fi tiparite chiar si la dimensiuni mari. Pe langa faptul ca este nevoie de echipamente foto specializate, mai este nevoie si de multa rabdare si nu in ultimul rand de experienta din partea fotografului.

Daca aveti nevoie de acest tip de fotografii de macro, nu ezitati sa ne contactati si sa cereti lamuriri suplimentare din partea personalului nostru specializat in astfel de proiecte. Fotografiile de tip macro se pot realiza atat in studio cat si la locatia dvs. insa, asa cum am mentionat si mai sus, din cauza conditiilor speciale de lucru, de cele mai multe ori este mai usor ca acestea sa fie realizate in studio, in conditii controlate de iluminare si asezare.

Echipamente pentru fotografii macro

Pentru a obtine aceste imagini, se folosesc obiective foto dedicate. Acestea permit reglaje manuale de finete si ofera o calitate ireprosabila a imaginii fara distorsiuni si fara aberatii cromatice datorita distantei focale fixe si materialelor de calitate care intra in compunerea lor. 

 

Pretul fotografiilor macro

Asa cum am detaliat in aceasta pagina, fotografia de tip macro necesita echipamente si conditii controlate de lucru. Pentru fotografiile realizate in studio putem sa va oferim cu usurinta o cotatie de pret dupa ce ne contactati pentru a ne comunica detaliile proiectului. Daca este nevoie de realizarea lor la sediul sau la locatia dvs. putem stabili de comun acord conditiile contractuale si pretul (pe sedinta foto sau pe fotografie livrata).