Fotografii de interior si exterior (Cluj)

Executam fotografii arhitecturale si fotografii de interior si exterior profesionale pentru orice tip de locatii: de la proprietati personale, apartamente, vile, cafenele, restaurante, pensiuni sau hoteluri de tip 'bed and breakfast', pana la centre spa sau hoteluri de 5 stele.

In domeniul fotografiei arhitecturale de interior si exterior studioul nostru foto ofera imagini de inalta tinuta estetica, acordand aceeasi atentie pentru detalii oricarei locatii, indiferent de marimea sa. Incaperile mici nu constituie un impediment pentru noi deoarece avem echipamentele necesare pentru a surprinde imagini reusite chiar si in aceste conditii.

Fie ca aveti o locatie cu un design clasic si elegant, fie una cu aspect modern si contemporan, ne vom stradui sa surprindem exact 'imaginea' pe care o doriti.

Va oferim fotografii de interior de calitate si in acelasi timp creative - realizam fotografii care surprind cele mai bune atuuri ale locatiei dumneavoastra si creeaza o imagine atractiva pentru clienti.

Pentru obtinerea unor fotografii de interior reusite sunt foarte utile cunostintele unui designer sau decorator. De regula noi asiguram colaborarea cu un decorator, insa suntem dispusi sa lucram si cu designerii sau agentia clientilor pentru a obtine cele mai bune fotografii.

De asemenea, oferim serviciile noastre foto pentru decoratori, designeri de interior si firme din domeniul imobiliar, pentru ca acestia sa obtina fotografiile de calitate atat de necesare in domeniul lor de activitate.

In cazul fotografiilor pentru hoteluri, pensiuni si restaurante, cu ocazia sedintelor de fotografie de interior putem asigura si sesiuni foto pentru meniuri si mese festive - fotografie culinara (food photography).

Toate imaginile pe care vi le furnizam sunt disponibile la rezolutie mare, astfel incat sa poata fi folosite atat pentru tiparire, cat si pentru site-uri web. Serviciile noastre nu se rezuma doar la a vă oferi un set de imagini digitale. Va putem pune de asemenea la dispozitie imagini optimizate pentru site-urile web sau pentru tiparire, oferim prelucrari suplimentare de imagini si tot ce tine de acest domeniu in asa fel incat dvs. sa aveti cele mai bune imagini in orice situatie.