Fotografii corporate si evenimente Cluj

Fotografiile de tip "corporate" se adreseaza indeosebi companiilor, celor care doresc sa isi promoveze afacerea cu imagini de calitate de la evenimentele pe care le organizeaza, sau celor care au nevoie de fotografii de tip portret, individuale sau de grup, ale liderilor si angajatilor realizate chiar la sediul companiei.

Organizati un eveniment important pentru firma dvs. sau o lansare de produs si doriti sa ramaneti cu fotografii "corporate" si de eveniment care sa surprinda si atmosfera de moment a evenimentului?

Aveti nevoie de imagini pe care sa le puteti folosi in campaniile de publicitate, prezentari si comunicari comerciale ale firmei chiar si dupa mai mult timp de cand acestea au fost realizate?

Noi va putem pune la dispozitie fotografii comerciale pentru evenimente sau PR la calitate deosebita, atat pentru utilizarea in mediile online cat si pentru print. Avand sediul in Cluj Napoca, putem sa furnizam servicii de fotografie comerciala, fotografie de eveniment si corporate cu precadere in zona Ardealului.

De multe ori, organizarea unui eveniment corporatist presupune utilizarea tuturor resurselor umane de care dispune firma respectiva. Daca nu mai ramane nici o persoana din interiorul firmei care sa aiba la dispozitie timpul si tehnica necesara pentru realizarea unor fotografii care sa ramana peste timp o frumoasa marturie a acelui eveniment, ar fi bine sa va ganditi la alternativa numita "servicii de fotografie pentru eveniment". O echipa de fotografi profesionisti va lucra pentru dumneavoastra pentru a surprinde detaliile cele mai importante ale evenimentului, in acest fel putand sa va axati pe aspectele ce tin de buna desfasurare a evenimentului.

Contactati-ne daca aveti nevoie de fotografii profesionale de la evenimentele organizate de compania dvs.